Paradijs avonturenreizen – poll

Voor de huidige lezers van mijn reisverhaal langs de afgronden van de liefde: hoe vinden jullie dat ik verder moet gaan met de feuilleton? Niet inhoudelijk (hoewel ik me zeker aanbevolen houd voor tips), maar vooral hoe wil je het lezen? Zoals hiernaast links, achter elkaar, of – zoals tot nu toe – stukje voor stukje in een apart bericht? Ik zou het erg op prijs stellen als je onderstaande enquete wilt invullen. Alvast bedankt!

 

 

Delen

4 gedachten over “Paradijs avonturenreizen – poll

Voeg uw reactie toe

  1. Ik vind de feuilletonvorm leuk. Ik kan me wel goed voorstellen dat als ik het later nog eens wil lezen, ik het achter elkaar gemakkelijker vind. Maar voor nu vind ik het op deze manier uitstekend.

  2. Inhoudelijk kan ik geen tips toevoegen, ik vertrouw op je eigen fantasie.
    Stukje voor stukje bevalt me wel. Ik houd er zin in waardoor ik er naar uitkijk.
    Maar het is aan jezelf natuurlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

A WordPress.com Website. door Anders Noren.

Omhoog ↑