Ramptoerisme

13-4-2010

 

Gisteren hebben we bijna de hele dag in de bus gezeten. Wel onderweg naar Vermillionville geweest. Dat is een soort van Zaanse Schans, maar dan op zijn Amerikaans. Interessant hoe die voorvaderen per boot met hun hele hebben en houden naar deze uithoek verhuisd zijn.

We logeerden in Lafayette, de stad van de Cajun. Lief is ’s avonds nog met de groep naar een Cajun restaurant geweest. Lekker eten, zei hij, en hartstikke leuke muziek. Ik geloofde het meteen, maar kon het niet opbrengen. We kwamen om 5 uur in het hotel aan, ik ben meteen op mijn bed in slaap gevallen, heb de groep nog wel uitgezwaaid om 7 uur, maar knorde toen de rest van de nacht lekker door. Ik heb wat gemist, vertelden ze me. Jammer wel, maar ik moet nog 3 weken (en ik ben nou eenmaal niet zo’n busreizigster).

Vandaag gaan we door naar New Orleans. Slechts 3 uur rijden met de bus. Onderweg doen we een swamp tour met alligators. Krokodillen zijn er ook, maar die laten zich niet zien. In New Orleans blijven we twee dagen. Kunnen we de stad bekijken. Ben benieuwd wat je nog ziet van die overstromingen (ramptoerisme, erg he?)

Delen

Geef een reactieReactie annuleren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

A WordPress.com Website. door Anders Noren.

Omhoog ↑

Mobiele versie afsluiten
%%footer%%