Thursday Challenge – ‘complex’

 

Soms kom je onverwacht ergens iets tegen waarvan je denkt; ‘hé dat is nou leuk’ (of -beter nog – hé dat is ook leuk, want er is nog veel meer leuk natuurlijk).  De Thursday Challenge is daar een voorbeeld van. Elke week wordt een thema genomen waar je – in de week die volgt- een foto bij kunt maken, of uit je eigen archief halen. Die plaats je op je eigen weblogje, met een link naar de Thursday Chalenge site.

Deze week was dat ‘COMPLEX’ (ingewikkeld, verward, onbegrijpelijk, rommelig) en ik had hem dus ook afgelopen donderdag moeten plaatsen. Maar ja, niet alleen het thema was complex, life (en op dit moment zeker my life) is ook complex èn complicated, dus ik heb de datum niet gehaald. Maar plaats hem lekker toch, want ik heb een prachtige foto in mijn archiefje; een complex kruispunt in Chiang Mai, Thailand. Alles reed er kriskras door elkaar en langs elkaar heen, men toeterde, belde en schreeuwde dat het een lieve lust was. Mijn lief en ik hebben er – vanaf een terrasje, met een flinke pot thee erbij- uren naar zitten kijken. De foto is vanaf dat terras genomen. 

Volgende week probeer ik op tijd te zijn, al vind ik het thema van deze week wel erg voor de hand liggend, namelijk VOORJAAR (Nieuw Leven, Smeltende Sneeuw, Lekker Weer,…). Wil je zelf ook meedoen? Klik dan hier en lees de spelregels.

Chiang Mai kruispunt
 
Ciang Mai, zomaar een kruispunt

Delen

3 gedachten over “Thursday Challenge – ‘complex’

Voeg uw reactie toe

  1. Tenzij je het woord voorjaar gaat vertalen naar een minder alledaagse invulling. Bijvoorbeeld: wat was er toen het jaar nog niet bestond. Was dat een soort van voor-jaar? En als er een voorjaar bestaat, is daar dan ook een tegenhanger getiteld ‘achterjaar’? Is dat dan het spiegelbeeld van het voorjaar? Foto’s spiegelen kan zelfs met Word.

  2. Je moet zo maar durven rijden op zo’n brommertje op dat drukke kruispunt.De herrie hoor ik en benzinelucht ruik ik hier.
    gr.Ria

  3. Wat leuk, Joke, dat je ook mee doet met Thursday Challenge.

    En inderdaad ziet er behoorlijk complex uit dat kruispunt. Met een beetje fantasie kun je de chaos haast horen :-))

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

A WordPress.com Website. door Anders Noren.

Omhoog ↑