Welk boek lees jij?

Het is Internationale Boekenweek en daarom circuleert er weer een aardige opdracht op internet. Ik kan het niet laten om ook mee te doen. Jij ook?

De regels zijn eenvoudig; pak het dichts bijzijnde boek, ga naar pagina 52, zet de 5e zin in het reactievakje hieronder. Noem geen titel, maar laat anderen raden  welk boek je leest en probeer zelf uit te vogelen welke boeken andere deelnemers lezen. Leuk!

Voor mij is het: “The kitchen was the now only neutral place in the house, a place of brief respite from our private war.”
(Five Quarters of the Orange door Joanne Harris – gekocht in Amerika bij de prachtige boekhandel Barnes en Noble omdat ik al mijn meegenomen Nederlandse boeken al uit had en ik nog meer wilde lezen ;-))

Foto gevonden op internet bij erikgveld

Delen

52 gedachten over “Welk boek lees jij?

Voeg uw reactie toe

  1. Nou, ik hou niet van moeilijk doen 🙂 en noem gewoon even wat ik nu lees: een boek van Kundera ‘Identiteit’. Over hoe een goeie relatie om ogenschijnlijk hele minuscule misvattingen naar de knoppen gaat. Zit op t moment bijna op de crux en ben benieuwd of het goed komt. Kundera kennende…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

A WordPress.com Website. door Anders Noren.

Omhoog ↑