Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Zwijmelen op zaterdag – Dean Martin

Ik was vijf toen ik hem in 1956 voor het eerst hoorde. Ik was meteen weg van hem en zong zijn nummers al snel fonetisch mee, tot groot plezier van mijn moeder (destijds 26) die groot fan was en altijd graag en veel meezong met de radio.Hij was dus eigenlijk van ver voor mijn tijd, maar ik ben zijn muziek altijd prachtig blijven vinden. Ik kan bijna niet kiezen, “Memories Are Made of This”, “That’s Amore”, “Everybody Loves Somebody”, “You’re Nobody till Somebody Loves You”, “Sway”, “Volare” … maar Return to me” vind ik geloof ik het allermooist.


Meer zwijmelen op zaterdag? Kijk dan ook eens bij Marja, die al voor de zeventiende keer smelt op nostalgische muziek en haar platform deelt met een flink aantal andere zwijmelaars. Verrassend!

Delen

23 reacties op “Zwijmelen op zaterdag – Dean Martin

 1. Ria
  15 mrt 2013

  Ja echt Dean Martin.Stil neurie ik in mezelf dit liedje .
  groetjes,Ria

 2. platoonline
  15 mrt 2013

  Een heel mooi nummer. en zo nostalgisch. Ik moet nog een CD van hem hebben. Kijk je ook naar zijn oude films met Jerry Lewis? Veelzijdige man.

 3. Dean fan
  10 mrt 2013

  Prachtige muziek en heerlijke stem…. Knal hit! Echt geen tijd aan deze muziek verbonden!

 4. Trees
  9 mrt 2013

  Een prachtige stem heeft die man gewoon! En dit nummer is super gekozen, hoewel ik snap dat je het een moeilijke keuze vond. Mijn ouders waren ook fan van hem, dus die muziek is me ook met de paplepel ingegoten. Heel leuk weer eens te horen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 9 mrt 2013 door in Muziek, Zwoz en getagd als , , , , , , , , .
%d