Zwijmelen op zaterdag -4

leonard-cohen-o2

Op zondag; het ultieme zwijmelnummer van de zaterdag; de muziek, die man, die stem, die blik in zijn ogen! Kortom; hmmmmm.

 

voor nog meer zwijmelen op zaterdag; Marja

Delen

13 gedachten over “Zwijmelen op zaterdag -4

Voeg uw reactie toe

   1. Ik snap hem Ger; jij vind die man met die hoed drie keer niks, maar ja… deze man heeft een zekere je ne sais quoi om hem heen hangen waardoor hij uitermate sexy wordt; juist dat pak, juist dat stijve harkerige draagt daar aan bij. En de tekst is fantastisch:
    Dance me to the wedding now, dance me on and on
    Dance me very tenderly and dance me very long
    Were both of us beneath our love, were both of us above
    Dance me to the end of love

    Maar deze is ook mooi. Van een andere orde, dat wel, maar toch mooi.

    1. Zoals gezegd: als liedjesschrijver een groot vakman. Met zijn optreden heb ik weinig. Ga er zeker niet bij zwijmelen. Maar wie dat wel doet, gun ik het genoegen van harte. Er moet meer gezwijmeld worden, veel meer zelfs. (Daar zit een liedje in!)

 1. Prima liedje, dat door anderen veel beter gezongen wordt. Ik snap dat gezwijmel niet. De man staat er in het kostuum van een gepensioneerde boekhouder als een stijve hark bij. Z’n ogen worden grotendeels bedekt door hangende oogleden en z’n stem is al eeuwen niet meer wat-ie ooit was.
  Ik ben sowieso geen dweper en zie Leonard Cohen gewoon als een vakman op het gebied van liedjes schrijven. Zoals er zo veel zijn!
  Een vriend van mij is al heel lang helemaal gek van Cohen. In zijn kamer hangt een door hemzelf gemaakte kiek van Lenoard tijdens een concert. Hij sleepte mij er vol trots heen. Dacht dat het om een foto van de kleinzoon van mijn vriend ging; maar nee hoor…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

A WordPress.com Website. door Anders Noren.

Omhoog ↑