Verhuisbericht voor (voormalige?) web-log bloggers.

Net als ik, zijn veel voormalige web-loggers zijn het wachten inmiddels moe en stappen over naar andere sites waar geblogd kan worden.  Maar hoe laat je aan anderen weten wat je (tijdelijke) nieuwe weblogadres is en hoe vind je die anderen zelf weer terug?

Daar is de Uitwijkpost voor opgericht.  Op dat blog vind je een lijst van verhuisde weblogs (er is ook een lijst op onderwerp) en het laatste nieuws omtrent de migratie van web-log naar weblog.

Zoekt en gij zult vinden!

Delen

2 gedachten over “Verhuisbericht voor (voormalige?) web-log bloggers.

Voeg uw reactie toe

  1. Dank voor de info Joke. Ik heb al wat blogjes neergelegd met reacties zelfs. En verder blog ik maar op het gevoel want rationeel kom ik er niet meer uit……Ik weet niet eens mijn adres….effe opzoeken…..oh ik kan het niet bereiken…tralalala…..¿

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

A WordPress.com Website. door Anders Noren.

Omhoog ↑