Bouwen met taal

Jokezelf over gisteren, vandaag en morgen

Welkom bij alleverhalen

Hallo lezer (v/m),typend vrouwtje

 

Leuk dat je op dit aparte stekkie met mijn verhalen komt kijken. Ze staan ook op mijn oorspronkelijke blog, maar daar staan ook andere berichten. Ook leuk natuurlijk, maar dit is wel zo overzichtelijk.  Je vindt hier een aantal van mijn (naar mijn bescheiden mening) beste korte verhalen die ik in afgelopen jaren heb geschreven.  En zo af en toe plaats ik er nog eentje bij.

Ik wens je in ieder geval veel leesplezier en houd mij aanbevolen voor je reacties!

feitjes

 

 

 

 

Bio: Geboren, getogen en getrouwd in Amsterdam, volwassen zoon en dochter. Begin jaren tachtig van de vorige eeuw verhuisden wij naar Purmerend. Een paar jaar geleden ben ik voor de tweede keer getrouwd met een nieuwe liefde met  (eveneens volwassen) zoon. Voor hem ben ik verhuisd naar de Bollenstreek.

Werk: In de oudheid begonnen als docente Nederlands, daarna weer gaan studeren en begin jaren negentig van de vorige eeuw GZ-psychologe geworden. Tussendoor o.a. ambtelijke secretariaten gevoerd, kindervakantiewerk gedaan, vertrouwenspersoon geweest, trainingen gegeven en wat al niet.

Nu sta ik in de rentenierstand en kom ik eindelijk weer eens toe aan schrijven!Foto geleend bij www.dansmaries.nl

               Foto geleend bij www.dansmaries.nl
Delen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: